Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Η Πρωτοβουλία αυτοαπασχολουμενων στα ταξί από τα κάτω, καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική προσαγωγή του συναδέλφου Παναγιώτη Μαυρίκη


KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Η Πρωτοβουλία αυτοαπασχολουμενων στα ταξί από τα κάτω, καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική προσαγωγή του συναδέλφου Παναγιώτη Μαυρίκη. Η δίωξη αυτή είναι καθαρά φρονηματικού χαρακτήρα και αποσκοπεί να εκφοβισθούν οι μαχόμενοι για το δικαίωμα στην ζωή αυτοκινητιστές.
Η δίωξη σε έναν είναι δίωξη σε όλους. Θα μας βρουν ενωμένους σαν μια γροθιά στον δρόμο του αγώνα. Να ξέρουν ότι δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας εξοργίζουν!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
protaxi2011.blogspot.com


Παρακάτω το δημοσίευμα για την προσαγωγή και την απελευθέρωση του συναδέλφου
Για τα λάδια που έριξαν αυτοκινητιστές στον Πειραιά
Προσήγαγαν αυτοκινητιστή
Τελευταία ενημέρωση: 00:06 Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τον Παναγιώτη Μαυρίκη, μέλος του ΣΑΤΑ, περίμεναν έξω από το σπίτι του, απόψε, δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας και τον οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενώ αργότερα τον άφησαν ελεύθερο. Είχε προηγηθεί η διαταγή επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για όσα έγιναν κατά την διαμαρτυρία αυτοκινητιστών στο λιμάνι του Πειραιά, την Πέμπτη, όπου ομάδα αυτοκινητιστών έριξε λάδια στο οδόστρωμα.

Ο Π.Μαυρίκης δικαολόγησε τους συναδέλφους του λέγοντας ότι "το έκαναν για να μην μπορεί να τους κυνηγήσει η ομάδα Δίας".

ΚΚΕ: Τρομοκρατική προσαγωγή

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, κατήγγειλε την προσαγωγή του Π.Μαυρίκη και ζήτησε την απελευθέρωσή του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τρομοκρατική προσαγωγή στη ΓΑΔΑ, κατόπιν εντολών της κυβέρνησης, του συνδικαλιστή της ΠΑΣΕΒΕ στον κλάδο των ΤΑΞΙ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας τους Μαυρίκη Παναγιώτη. Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση απελευθέρωσή του.

Η κυβέρνηση επιδιώκει με τις διώξεις να χτυπήσει το συνεχιζόμενο αγώνα στον κλάδο των ΤΑΞΙ. Τα τρομοκρατικά μέτρα, οι απειλές, οι συλλήψεις που προωθεί η κυβέρνηση πρέπει να συναντήσουν την καθολική αντίθεση και καταδίκη του λαού.

Οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στις διώξεις και την τρομοκρατία, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου