Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Πιο "δυναμικά" συνεχίζουν από σήμερα Δευτέρα την απεργιακή κινητοποίηση οι ιδιοκτήτες ταξί

Σκληραίνουν τη στάση τους
Πιο "δυναμικά" συνεχίζουν από την Δευτέρα την απεργιακή κινητοποίηση οι ιδιοκτήτες ταξί. Το πρωί θα βρεθούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών, ξεκινώντας από τα γραφεία του ΣΑΤΑ - υπάρχουν και προτάσεις για κονβόι με αργές ταχύτητες , ενώ σχεδιάζουν το άνοιγμα των διοδίων της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου επ' αόριστον

Στο υπουργείο Μεταφορών

Στις 10.00 πρωί της Δευτέρας θα βρεθούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων, όπου θα επιδιώξουν να έχουν νέα συνάντηση με τον υπουργό, Γιάννη Ραγκούση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες ταξί θα κινούνται με αργές ταχύτητες σε δρόμους της πρωτεύουσας.

Θα κλείσουν τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας θα ανοίξουν από τις 8.00 το πρωί τα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, στο ύψος του Αντιρρίου και τα διόδια του Ρίου, στο ύψος της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης, τα ανοίγματα θα είναι επ΄ αόριστον.

Ανοιχτά έμειναν για ώρες την Κυριακή τα διόδια των Μαλγάρων, της Ελευσίνας, των Αφιδνών και του Ρίου. Οι κινητοποιήσεις αυτές θα επαναληφθούν και την Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι στη γενική συνέλευση της Κυριακής, έγινε σαφές ότι η πλειοψηφία των ιδιοκτητών τάσσεται υπέρ σκληρότερων κινητοποιήσεων, ακόμη και απροειδοποίητων.

Στην Επίδαυρο

Στην είσοδο του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου βρέθηκαν εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί από την Πελοπόννησο, το βράδυ της Κυριακής όχι για να παρακολουθήσουν τον "Ριχάρδο Γ'" αλλά για να ενημερώσουν τους 9.000 θεατές για τα αιτήματά τους.

Μπλόκο σε 1.600 τουρίστες

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη στο Ηράκλειο Κρήτης για 1.600 επιβάτες κρουαζιεροπλοίου, καθώς λόγω του μπλόκου που είχαν πραγματοποιήσει ιδιοκτήτες ταξί, δεν μπόρεσαν να επιβιβαστούν σε πούλμαν για να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους. Τους επετράπη μόνο να κάνουν πεζοί βόλτα στην πόλη.

Ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου είχαν συνάντηση το πρωί με τοπικούς βουλευτές, στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης που τελεί υπό κατάληψη. Κατά τη συνάντηση, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι ο υπουργός να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους σε σχέση με τις ρυθμίσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
πληροφορίες απο το Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου