Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!
πηγή: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Συμφωνα με δημοσιευματα πανω απο 5.000 ταξιτζηδες παραπεμπονται στον εισαγγελεα για την συμμετοχη στις κινητοποιησεις τους , για το δικαιωμα στην ζωή. Πληροφορίες ότι τα νοσοκομεία και τα σχολεία που κλείνουν θα μετατραπούν σε φυλακές, προς το παρον, θεωρουνται μαλλον ανακριβείς. Εξ αλλου σειρα εχουν πρωτα οι ενοχοι των σκανδαλων του χρηματιστηριου, της Ζιμενς, των βατοπεδινων, των υποβρυχιων κλπ. Οταν αυτοι εκτισουν , με το καλο, τις ποινες τους- αφου πρωτα παραπεμφθουν , δικαστουν και καταδικαστουν, τοτε θα ακολουθησουν οι ταξιτζηδες, οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, οι μη δυναμενοι να εξοφλησουν χρεη πανω απο 5000 ευρω κλπ

Στον Εισαγγελέα 5.524 ταξιτζήδες- 82 δικογραφίες σε βάρος τους
Για το χρονικό διάστημα από 18 έως 27 Ιουλίου

Στον εισαγγελέα παραπέμφθηκαν 5.000 αυτοκινητιστές που συμμετείχαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις και στα μπλόκα.
Σε βάρος των αυτοκινητιστών έχουν σχηματισθεί, σε πανελλαδικό επίπεδο, ογδόντα δύο δικογραφίες στις οποίες εμπλέκονται 6.415 άτομα για το χρονικό διάστημα από 18-07-2011 έως 27-07-2011.
Από τις δικογραφίες αυτές, οι τριάντα πέντε έχουν υποβληθεί στον Εισαγγελέα και εμπλέκονται 5.524 άτομα για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα συναφή αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου