Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 6 μμ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ;

ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ.
Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΛΑΔΙΚΟ" Ή ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ".

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 6 μμ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
www.protaxi2011.blogspot.com
protaxi2011@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου