Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 13/9/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΑΔΩΝΗ

Το νέο αντεργατικό Σύμφωνο για το Ευρώ και οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνουν ότι στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ και οι εργοδότες, επιδιώκουν τη διαρκή ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων. Σύμμαχοί τους τα ΜΜΕ, τα καθεστωτικά και κοινοβουλευτικά κόμματα και ο υποταγμένος συνδικαλισμός. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι ιστορικής σημασίας. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η μείωση των συντάξεων και η μείωση των εισοδημάτων μας υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά μας και παίρνουν πίσω δικαιώματα αιώνων. Την ίδια στιγμή η καταστολή μεγαλώνει απέναντι στην οργή των εργαζόμενων.
Την ίδια ώρα εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και των υπουργό της υπεράσπισης των μεγάλων ιδιοκτητών στο χώρο μας, δίνουμε τον δικό μας αγώνα.
Έκπληξη όμως και ντροπή αποτέλεσε η εμφάνιση του ακροδεξιού βουλευτή και διώκτη των κινητοποιήσεών μας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος με περισσή υποκρισία μετατράπηκε σε υπερασπιστή μας.
Καταγγέλλουμε αυτούς που επέτρεψαν αυτή την παρουσία στην τελευταία μας μεγαλειώδη πορεία στη βουλή και δηλώνουμε ότι τέτοιες πρακτικές μόνο ζημιά κάνουν στους αγώνες μας.
Μπροστά στη νέα επίθεση που ξεκινάει με αφορμή την «εξασφάλιση της 6ης δόσης» είναι ανάγκη να οργανώσουμε τις δικές μας δράσεις. Δράσεις που στηρίζονται στις δικές μας αποφάσεις μέσα από διαδικασίες βάση, θα εκφράζουν τη θέληση των συναδέλφων και στηρίζουν τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου